הבדלים בחדות הראיה לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/10/2016 | 21:27 | מאת: נעמה

שלום רב, לפני חודשיים עברתי ניתוח לתיקון ראייה מרחוק בשתי העיניים. בביקורת לפני שבועיים נמצא יובש בשתי העיניים וניתן לי טיפול להקלת היובש. למרות שבדקו ומצאו כי ראייתי 6/6 ישנם עדין הבדלים בראיה בין שתי העיניים, כך שבעין שמאל שנמצא כי היא יבשה יותר מעין ימין ראיתי טוב יותר מקרוב מהעין השנייה .. האם יש לכך הסבר? האם עתיד להשתנות , אם כן מה הצפי?

שלום רב, התייצבות סופית עשויה להמשך מספר חודשים מהניתוח. גם היובש עשוי להעלם ולכן אני ממליץ להמתין בסבלנות להתייצבות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה