חזרת משקפיים אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

09/10/2016 | 01:17 | מאת: עופרי כהן

אני עדיתי בדיקת התאמה ונמצאתי מתאים אך הרופא אמר שיתכן שיעלה לי קצת המספר והצילינדר ויתכן שאני ירכיב משקפיים אך הקטע הוא שלא הבנתי למה יש לי צילינדר של 3.25 ו2.75 ומספר בשתי העיניים של 1.25 אז בגלל זה? ורשמתי להם שהמספר שלי יציב כבר שנה אני יכול לחכות אם זה בגלל היציבות אם זה לא היה יציב אז הם לא היו נותנים לי לעשות?

שלום רב. קשה לי להעריך מדוע נאמרו הדברים. בכל מקרה לאחר כל ניתוח להסרת משקפיים יש סיכוי לשינוי וחזרה של המספר. אם המספר יציב הסיכוי לכך יורד אבל לא ב 100 אחוז. בברכה ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה