שורף מאד בעיניים אחרי ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/10/2016 | 09:49 | מאת: רונית

בני עבר ניתוח לפני 4 ימים ומאתמול בכל פעם ששמים את הטיפות שורף לו מאד בעיניים (כמעט עד בכי). דיברנו עם האחות התורנית (הפרופ בחול) שאמרה להוסיף טיפות לדמעות לפני כל טיפות אבל גם הן שורפות. האם זה בסדר? כמו כן מסביב לעין ובריסים הצטבר לכלוך - מתי ניתן לנקות? תודה וחג שמח!

רונית שלום, כן, דמעות מלאכותיות עשויות לסייע רבות. אין מדובר בלכלוך אלא בהפרשות טבעיות ככל הנראה. לציין שהפורום לא נועד לשמש תחליף לבדיקת רופא ולכן אם יש משהו חריג יש להבדק. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה