קרינת אינפרא

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/10/2016 | 18:40 | מאת: רמי

לדר שלום, רציתי לשאול אם קרינת אינפרא אדום משלט של טלוויזיה יכולה להזיק לעין (לעין / לרשתית / לנוזל בתוך העין / עצבים וכו), מדובר על מצב בו השלט הופעל *מטווח אפס* וישירות לתוך העין, כלומר לא מהצד כך שמרבית האנרגיה נספגה פנימה. (זה קרה בטעות, הסתובבתי לזוגתי שבאותו רגע כיבתה את המכשיר) אציין שיש תחושה מוזרה בעין בשעה וחצי שעתיים שאחרי, מעין אי נוחות שכזו בתוך העין אך מעבר לכך איני יודע להגיד אם אני חש בסימפטום נוסף. האם הדבר עשה נזק לעין/לראיה? האם זה נזק פרמננטי ? בתודה מראש

רמי שלום, לא סביר שנגרם נזק. אם הראיה טובה הייתי שוכח מהעניין. אם התפתח ליקוי ראיה יש להבדק. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה