צריבה בעיניים אחרי שינה לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/10/2016 | 03:55 | מאת: מ.יעקובי

עברתי לפני שבועיים ניתוח prk והכל עבר סבבה כולל הראיה השתפרה מאוד , הפסקתי לפני שבוע עם האנטיביטוקה ולוקח לפי ההוראות את טיפות הסטרואידים ואת הטיפות המלאכותיות , הבעיה היחידה היא שכל בוקר שאני מתעורר יש תחושת צריבה בעיניים שחולפת לאחר כמה דקות שאני עירני ושם את הטיפות ובמהלך יום אין בעיה עד שהולכים לישון ושוב קמים עם התחושה שחולפת לאחר מספר דקות מהרגע שקמים , האם זהו יובש ? האם זה נורמלי וידוע ואם כן ,מתי פלוס מינוס ז חולף ? או שצריך ללכת לרופא עיניים ליעוץ ?

שלום רב, כן, שכיח מאוד יובש לאחר ניתוחי לייזר ולכן יש להשתמש בדמעות מלאכותיות בצורה נדיבה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה