השתלת עדשה תוך עינית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/09/2016 | 13:50 | מאת: אורי

שלום רב לפני כשלוש שנים בערך (כיום אני בן 24)עשיתי בעיניים בדיקת התאמה לניתוח לייזר ונמצאתי לא מתאים בשיחתי עם ד"ר אורי מלר הוא אמר לי שיש אפשרות להשתלת עדשה תוך עינית אך במקרה שלי אין אפשרות להוסיף עדשה אלה רק להחליפה , יש לציין שיש לי פלוסים של 9 וצילנדרים. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא זה : 1. האם יכול להיות שכיום אני כן אוכל להוסיף עדשה על הקיימת ? 2. אם אני הולך על החלפת העדשה האם אני אצטרך משקפיים לקרוב או שמשתילים עדשה מולטיפוקל? 3. האם יש השתתפות של קופות החולים בניתוח זה ? תודה מראש

אורי שלום, כאן שוב דר אורי מלר. גם כיום ניתוח לייזר או תוספת עדשה אינו המלצה טובה בעיני. החלפת עדשה היא אפשרות אולי היחידה העשויה להביא להקטנת התלות במשקפיים. יש מיגוון עדשות להשתלה. עדשות מונופוקאליות טוריות עשויות לתקן את המספרים הגבוהים והצילינדרים אבל לא את הראיה לקרוב. עדשות מולטיפוקאליות-טוריות עשויות לתקן גם לקרוב בשיעור הצלחה די גבוה. מכיוון שלא מדובר בקטרקט לא קיימת השתתפות של קופת החולים או אפילו ביטוחים בדיוק כמו שלא קיימת גם השתתפות בניתוח לייזר או החלפת עדשה. בברכה, ד"ר אורי מלר

12/09/2016 | 11:16 | מאת: אורי

קודם כל תודה על התשובה מה טווח המחירים של כל אחד מהניתוחים ( מונופוקאל ומולטי פוקאל ) תודה מראש

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה