שאלה חשובה לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

11/08/2016 | 20:57 | מאת: י .כהן

שלום מכובדי הבן שלי ביצע ניתוח להסרת משקפיים אינטראלסיק ליפני כ 14 יום גילו של הבן 18 וחצי הבן אמור להתגייס עוד כחודש וחצי כלומר חודשיים לאחר ניתוח . שאלתי מאחר והבן אמור להיתגייס ליחידה קרבית האם אין שום סיכון לעיניים עם מגע של חול או כל קושי פיזי מאומץ לאחר חודשיים של ניתוח ? תאריך הגיוס קשיח אין אפשרות לדחות בחודשיים שלושה אלא רק לעוד 7חודשים נוספים אשמח מאד לתגובה מאחר והגיוס קרב ובא . בברכה י כהן

16/08/2016 | 17:05 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מר כהן שלום רב ניתן לבצע מאמץ פיזי כמקובל ביחידות קרביות חודשיים אחרי ניתוח אינראלסיק יחד עם זאת כניסה של חול לעיניים בכל אדם עלולה להזיק לכל אדם גם לאלו שלא עברו ניתוח. ספציפית הקרנית מחלימה הייטב לאחר חודשיים אך אם חודר חול כמו אצל כל אדם אין לשפשף את העין אלא לשטוף אותה הייטב ולפנות לרופא עיניים במידה ויש כאב ואודם בברכה דר' ישי פאליק

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה