מרגישה לפעמים לחץ חזק בעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/08/2016 | 10:17 | מאת: חוה

שלום, אני בשנות העשרים שלי. כבר שנים אני מרגישה מדי פעם לחץ חזק בתוך העין. זה כואב והדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה ללחוץ בחזרה חזק. אני בריאה בדרך כלל ולחץ הדם תקין עם נטיה לנמוך. בדיקות דם בסדר. האם זה תקין? האם זה סימן לגלאוקומה?

חוה שלום רב, פורום אינו תחליף לבדיקה. אם יש הפרעה כלשהי יש להיבדק. אף רופא לא יכול לתת יעוץ ללא בדיקה. אני ממליץ להיבדק ע"י רופא עניים באזור המגורים לקבלת יעוץ מתאים. בברכה ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה