חשש מכאבים לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/07/2016 | 11:18 | מאת: נועה

שלום ד'ר, אני לפני חצי שנה בערך עשיתי אצליכם בדיקת התאמה לליזר וד'ר הירש אמר לי שאני מתאימה לניתוח לאסק- בגלל קרנית דקה, הוא הסביר לי שמרימים את שכבת האפיטל משייפים את הקרנית ואז מחזירים את האפיטל. הבנתי שהכאבים וזמן ההחלמה כמעט כמו PRK .. אני עד עכשיו לא נגשתי לניתוח בגלל הפחד מהכאבים.. עשיתי בדיקות במקומות נוספים וביניהם אצל ד'ר אריאל ונדר ואצלו יש שיטה גם לקרניות דקות ללא כאבים וזמן החלמה קצר מאוד, האם יש גם לכם שיטה דומה לבעלי קרניות דקות? אני מאוד רוצה לעשות אצליכם רק אני לא מסוגלת לניתוח עם כאבים שאחרי.. ואם אין לכם שיטה דומה לזו אשמח לדעת למה לא? הרי אתם מכון מעולה עם מיכשור מאוד מתקדם יש עליכם שם ממש טוב... אשמח מאוד לתשובה..

שלום רב ניתוח prk או lasek הוא ניתוח מצויין ובטוח. לא עומדות בפני הבדיקות שבוצעו לך אך אם נאמר לך שהקרניות דקות סביר להניח שכך הדבר. לא הייתי מתפתה ללכת אחר שיטות הרפתקניות. אין דבר כזה שיטה שמבוצעת עי רופא אחד. הרבה יותר בטוח לבחור בניתוח מוכח ומקובל עי מספר רב של רופאים ברחבי העולם ו prk או lasek הם שני ניתוחים כאלה השכיחים, ומקובלים ברחבי העולם וגם בארץ. גם אם מדובר בהחלמה איטית יותר הבטיחות מעל הכל. כך אני מאמין ואת המסר הזה אני משתדל להעביר גם למטופלים שלי. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה