ניתוח לייזר לרוחק ראיה מספר גבוה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/07/2016 | 18:59 | מאת: שלומי

שלום אני בן 35 וסובל מרוחק ראיה עם מספר 11 מלידה רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לניתוח לייזר להסרת משקפיים או שרק השתלת עדשה תוך עינית אפשרית. בנוסף אמרו לי שלא כדאי לי לעשות ניתוח השתלה לפני גיל 45 בגלל זוקן ראיה עתידי, האם זה נכון? תודה מראש

שלומי שלום רב. לצערי במספרים אלה לא ניתן לבצע ניתוח לייזר. לגבי התזמון יתכן והאמת נמצאת באמצע מאחר והיום יש עדשות מולטיפוקאליות שיכולות לתת פיתרון גם לזוקן ראיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

14/07/2016 | 21:27 | מאת: שלומי

קודם כל תודה ד"ר על תשובתך אם הבנתי אותך נכון לגבי התזמון.. אתה אומר שאני יכול לעשות בגילי השתלה של עדשות מולטיפוקליות וזה יתן מענה גם לזוקן ראיה עתידי? כלומר אין צורך לחכות לגיל 45?

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה