לאחר ניתוח אינטרלאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2016 | 07:09 | מאת: הילה

היי, עברתי לפני יומיים ניתוח אינטרלאסיק. 1. אחרי הניתוח הופיע לי שטף דם רק בעין שמאל, בחלק הלבן של העין. האם צריך לפנות לרופא לפני הביקורת שנקבעה לי לשבוע אחרי הניתוח? או שאפשר להמתין? 2. האם זה תקין שעברו יומיים ואני עדיין לא רואה טוב? אני מרגישה כאילו אני צריכה משקפיים. . 3. האם מותר לנקות את הריסים בחומר כלשהו? ואם כן, במה? העין שלי צוברת לכלוכים של קורי שינה ולכלוכים מטיפות העיניים (לפעמים אני מפספסת בניסיון הראשון והטיפה נופלת על הריסים, ואחרי שהיא מתייבשת היא מתקשה לכדי לכלוך)? אני חוששת שאני מזהמת את איזור הניתוח בשל הלכלוכים הללו. אודה לתשובתכם.

29/06/2016 | 07:11 | מאת: הילה

היה לי מס' 6- ו-5- בעיניים.

שלום רב, התופעות של הדימום והשינויים בראיה הן תופעות שכיחות לאחר הניתוח. ניתן לנקות את הריסים עם מים רתוחים שהתקררו וגסה נקיה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה