שאלה בקשר לצילינדר לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/06/2016 | 07:19 | מאת: משה

עשיתי בדיקות אצל אופטימטריס חיצוני קרוב לחודשיים לאחר הניתוח ויש לי חצי מספר בעין אחת עם חצי צלינדר ובעין השניה רבע מספר עם 1 צילינדר לפני הניתוח היה לי מספר קרוב ל5 עם שתיים וחצי צלינדר השאלה אם הצילינדר אמור להשתפר במשך הזמן או שניצטרך תיקון בעתיד או שבצלינדר אין מה לעשות?

שלום רב, גם לאחר חודשיים יש אפשרות לשינוי במיספר ושינוי בצילינדר. אני ממליץ להמתין עוד קצת ובהמשך לפנות לביקורת רופא מנתח. בהצלחה, ד"ר מלר אורי.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה