לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/06/2016 | 14:03 | מאת: דניאלה

שלום דר אני חודשים וחצי אחרי ניתוח לאסיק בעינים.(המספרים שהיו לי הם 3 ו2.75 עם חצי צילינדר בעין אחת) הרופא שניתח אותי אמר שיש לי עכשיו חצי מספר ןלבוא לביקורת עוד חצי שנה. שאלתי היא האם המספר יכול לרדת עוד חצי שנה? מעולם לא שמעתי על מספר שנעלם. בנוסף, בלילה אני עדיין לא רואה טוב כצעטז בכלל לא. בנוסף עוד שאלה. היוםהשתפזתי ונחשפתי לשמש כשעה. האם יש איסור להיחשף לשמש לאחר הניתוח? הייתי ללא משקפי שמש תודה על המענה.

שלום רב, כעיקרון יש אפשרות לשינוי במספר. שארית של חצי מספר לא אמורה להשפיע על הראיה. לגבי הראיה בלילה היא אמורה להשתפר בהמשך. אין בעיה עם שיזוף של שעה. בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה