בקשר לצילינדר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/06/2016 | 11:12 | מאת: אבירן

שאלתי אותך פה(2-3 פרסומים למטה) לגבי הבעיות שלי עם הצילינדר והחשש שהניתוח לא יפתור לי את הבעיה ורשמת לי שלא בטוח שההילות והקרני אור וכל מה שמסביב יפתר בגלל שגם אם תיקון אני רואה ככה. שכחתי לציין שמעולם לא הרכבתי משקפיים/עדשות, לכן מה שאני מתאר זה ללא תיקון. שהלכתי לבדיקה בקר ראיתי מצויין בבדיקה עם התיקון ולמרות כל הבעיות שיש לי הרופא אמר שב2 העיניים אני רואה 6/6 ורק שבודקים כל אחד בנפרד יש בעיה. בכל מקרה החדות ראייה מפריעה לי הרבה פחות מאשר התסמינים של הצילינדר שגורמים לכאבי ראש. אז מה אומר דוקטור? הניתוח יעיל עבורי?

שלום רב, על מנת להשיב בצורה מלאה ומקצועית, דרושה בדיקה מקיפה כולל מיפויי קרנית, אופטומטריסט ובדיקת העיניים. אם הנתונים טובים, סיכויי ההצלחה טובים בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה