אלו דברים גורמים למאמץ של העיניים?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/06/2016 | 21:27 | מאת: משה

שלום דוקטור אתה יכול לתת כמה דוגמאות שגורמים למאמץ העניים שבסופו של דבר יכולים לגרום לירידה במספר?כמובן כדי להשמר מהם שאלה שניה אנשים מגיל 45 ומעלה שעושים ניתוח לייזר האם בתווך של 10 שנים יש סבירות גבוהה שהמספר יכול לרדת קצת מה הסטטיסטיקה אומרת?

שלום רב, המאמץ היחידי שעולה בדעתי הוא במטופל מעל גיל 40 עם קושי בראיה לקרוב שמנסה ללא משקפי קריאה לקרוא. הדבר יכול לגרום לתחושת לחץ וכאב בעיניים. ללא קשר לגיל המספר יכול להשתנות אין לי סטטיסטיקה בעניין. תודה ויום טוב, ד"ר אליה לוינגר

20/06/2016 | 09:53 | מאת: משה

מה לגבי ישיבה מרובה מול מסך מחשב האם זה גם משפיע לרעה? ועוד שאלה בחנויות באג מוכרים משקפיים מיוחדים נגד קרינה של מסכי מחשב האם ידוע לך על זה האם זה יכול לעזור? תודה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה