דוקטור לוינגר בקשר לשאלה ששאלתי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/06/2016 | 10:53 | מאת: משה

שלום דוקטור בהמשך לשאלה ששאלתי אם ניתן לעשות ניתוח חוזר כדי להחזיר את הקרוב אז אמרתה כעיקרון הדבר אפשרי אבל מדובר בעוד ניתוח עם ההשלכות שלו ותופעות הלוואי. למה אתה תתכוון עם ההשלכות שלו ולמה הכוונה תופעות לוואי? עוד שאלה אם הפלוס הוא 2 לאיזה מספר מינוס צריך להוריד את העיניים בערך אם עושים ניתוח כזה כמה זמן צריך לחכות מהניתוח הראשון? ורציתי לתקן את הגיל שהוא קרוב ל50 דוקטור אני מודה לך מאוד אם תוכל לענות לי בבקשה

משה שלום, נתחיל מהסוף. לא ניתן לחזור בזמן הקרוב על הטיפול עם wavefront. יש פרמטרים רבים לבצע אותו ומצד שני יש גם פרמטרים בהם הטיפול לא הכרחי. אני חושב שהסינוורים יחלפו עם הזמן מאחר ואת זמן קצר מידי אחרי הניתוח (למרות שעבר חודש). בברכה, ד"ר אליה לוינגר

14/06/2016 | 22:13 | מאת: משה

אתה עניתה לי את התשובה של מיכל בטעות לשאלה שלי אני שאלתי משהו אחר

התכוונתי שטכנית הדבר אפשרי אבל לא ככ מקובל מכיוון שנחזיר את קוצר הראיה והדבר יפגע בראיה למרחק. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה