wavefront לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/06/2016 | 17:47 | מאת: מיכל

שלום, עשיתי ניתוח לייזר trans prk לפני חודש וחצי ללא wavefront. המספר שלי היה 3 בשתי העיינים ועובי קרנית 580. אני סובלת מסינוורים מאור ביום ובלילה. הבנתי שwavefront מונע את הסינוורים האלו. האם ניתן לעשות אותו אחרי שכבר עשיתי את הניתוח לייזר? ומאלו סיבות לא עושים ניתוח לייזר עם wavefront? תודה רבה, מיכל

מיכל שלום, נתחיל מהסוף. לא ניתן לחזור בזמן הקרוב על הטיפול עם wavefront. יש פרמטרים רבים לבצע אותו ומצד שני יש גם פרמטרים בהם הטיפול לא הכרחי. אני חושב שהסינוורים יחלפו עם הזמן מאחר ואת זמן קצר מידי אחרי הניתוח (למרות שעבר חודש). בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה