המשך שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/06/2016 | 10:05 | מאת: אבירן

אמרת שבגלל שיש לי הילות ומתיחות בראייה ביום ובלילה יש סבירות גבוהה שזה ימשיך לאחר הניתוח. אז בעצם מה עשיתי פה? אני עושה את הניתוח בשביל להיפטר מהדבר הזה, חוץ מזה אין לי בעיות אחרות(חצי מספר בעין ימין וכלום בשמאל). ההילות והמתיחות נוצרות כתוצאה מהצילינדר -1.5 שאתם כביכול מתקנים לי בניתוח. תסביר לו בבקשה, תודה

06/06/2016 | 10:52 | מאת: אבירן

שאני אומר הילות ומתיחות אני מתכוון שנגיד אני מסתכל על נקודת אור, משהו בוהק או נגיד משהו לבן על גבי שחור אני רואה כמו קרני אור נמתחים מהנקודה באמצע ויוצרים כמו צל כזה, ממש כמו שיש עם הכתוביות בטלויזיה. פעם שהצילינדר היה נמוך יותר זה היה רק בלילה אבל בשנתיים האחרונות הוא גדל ובגלל זה הקווים שנמתחים חזקים יותר ומופיעים לפעמים גם ביום שאני במקומות עם אור מלאכותי או במקומות חשוכים. זה הרי התופעה של צילינדר לא?

שלום רב, הכוונה היתה שמאחר ועם תיקון כפי שציינת עדיין יש לך סינוורים והילות יש אפשרות סבירה שגם לאחר הניתוח אתה עשוי לבסול מתופעות אלה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה