האם אפשר לעשות ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/06/2016 | 21:48 | מאת: משה

שלום דוקטור השאלה שלי אם אחד עשה ניתוח לייזר מעל גיל 40 לרחוק ואז לקרוב הראיה נחלשה האם יש מצב שאפשר להחזיר לו את הקרוב על חשבון הרחוק מכיוון שהוא לא מסתדר עם זה או שזה אבוד עולמית ?השאלה היא כללית וכמובן לא תופסת לכל אדם אך רק רציתי לדעת שאם בכלל יש דבר כזה ברפואה או שאין חזרה יותר? ואם כן ניתן לעשות האם הסיכויים קלושים שזה יצליח?

שלום רב, כעיקרון הדבר אפשרי אבל מדובר בעוד ניתוח עם ההשלכות שלו ותופעות הלוואי.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה