ראייה מטושטשת של אורות ניאון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/06/2016 | 16:00 | מאת: מיכל

שלום, עברתי ניתוח trans pkr לפני חודש וחצי ומאז אני סובלת מסינוורים ביום ובלילה מאור שמש, אור לבן, אור מחשב ועוד.. אני רואה טוב לרחוק וקרוב. יש לי בעיה אחת שאני רואה מטושטש את השעון במימר של yes שהוא בצבע תכלת (אור ניאון) ואת הכתוביות בטלויזיה אני רואה מצויין, גם אורות ניאון אני רואה לא טוב. אני מתוסכלת שאני לא מצליחה לראות את השעון. ראיתי לדעת ממה נובעת הבעיה הזאת? ואם זה דבר זמני? בביקורת אמרו לי שחסר לי מספר לראיית 6/6. המספר שלי היה 3 בשתי העיניים. תודה רבה, מיכל.

שלום רב אני ממליץ לחזור לרופא המנתח לקבלת המלצות ספציפיות. לא ניתן ליעץ ללא בדיקה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה