דוקטור לוינגר המשך שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/05/2016 | 09:30 | מאת: משה

סליחה שאני שואל שוב גם החלמה של 3 או 4 חודשים זה נחשב סביר לשיטת השיוף? חשוב לי לדעת האם הראיה לקרוב גם אמורה להשתפר עד גבול מסויים כי כרגע הקרוב שלי ממש מפחיד וזה מכניס אותי לחרדות תודה מראש דוקטור

שלום רב, החלמה היא דבר מאוד אינדיבידואלי. לעיתים החלמה אורכת גם מספר חודשים. לגבי הקרוב – אם טרם הניתוח היה קוצר ראיה – בניתוח קוצר הראיה תוקן והראיה למרחק הששתפרה. ברור שאם לא קיים יותר קוצר ראיה, גם הראיה לקרוב השתנתה. בברכה , ד"ר אורי מלר

31/05/2016 | 22:49 | מאת: משה

מה שהאתה אומר שאם לא קיים קוצר ראייה אחרי הניתוח אז גם הראייה לקרוב השתנתה אני רק רוצה להבין אם יש החלמה במשך זמן מסויים לראיה מרחוק האם הראיה לקרוב לא תתחדד קצת?כי יש כמה אנשים שעשו את הניתוח הזה ואמרו לי שהם לא יכלו לקרוא במשך כמה חודשים ורק אחר כך זה השתפר להם והיום הם יכולים לקרוא ממש טוב אפילו בלי משקפי קריאה ואני לא מדבר על גלאים צעירים כמו בני עשרים.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה