שאלה לגבי ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/05/2016 | 16:25 | מאת: משה

אם עושים ניתוח שיוף לרחוק בשני העיניים ויש בעיה לראיה מקרוב האם ניתן לעשות ניתוח חוזר להחזיר את שני העיניים למינוס קטן כדי לשפר את הראיה לקרוב? שאלה שניה מי שעובד עבודה מרובה עם זכוכית מגדלת בשני העיניים כמו הלופה האם ניתוח לקרוב ורחוק מונוויזן יכול להפריע מתי שמשתמשים בלופה?

שלום רב, הפיתרון מאוד פשוט, ניתן לבצע סימולציה (הדמיה) עם הרכבת עדשות מגע ולראות/להרגיש כיצד הדבר עם מונוויזן ועבודה עם לופה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה