דוקטור הצילו הראיה לקרוב עדיין לא טובה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/05/2016 | 10:03 | מאת: משה

עשיתי ניתוח בשיטת השיוף אחרי 3 שבועות המצב לרחוק קצת יציב עדיין לא 100 אחוז יש עליות וירידות אך הראיה לקרוב לא טובה אני לא רואה טוב האם הראיה לקרוב גם תתחדד במשך הזמן כמו הרחוק?אם זה יקח אפילו כמה חודשים האם זה סביר?הגיל שלי 50 הרופא אמר לי שאני יכול להעזר בנתיים במשקפי קריאה פשוטות לא צריך לקנות כרגע משקפיים יקרות האם השימוש במשקפי קריאה יכול לעכב את ההחלמה לקרוב? ולמה ההחלמה בשיטת השיוף לוקח הרבה זמן? מקווה שתענו לי

שלום רב, לצערי זהו מהלך הריפוי של השיטה הזו. משקפי קריאה לא יגרמו לשום נזק. בהצלחה וסבלנות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

26/05/2016 | 19:02 | מאת: משה

סליחה שאני שואל שוב גם החלמה של 3 או 4 חודשים זה נחשב סביר לשיטת השיוף? חשוב לי לדעת האם הראיה לקרוב גם אמורה להשתפר עד גבול מסויים כי כרגע הקרוב שלי ממש מפחיד וזה מכניס אותי לחרדות תודה מראש דוקטור

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה