עכירות פתאומית ביום הרביעי

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/05/2016 | 20:51 | מאת: אמא דואגת

שלום, בתי עברה ניתוח לסק ביום רביעי והכל התנהל כפי שהוסבר לנו עד שהיום, בשבת לקראת הערב, פתאום הפכה הראיה עכורה. יש לבתי חשש שאולי העדשה הטיפולית זזה ממקומה. האם יש מקום לדאגה? תודה

שלום רב, לא ניתן להשיב ללא בדיקה. רוב הסיכויים שמדובר בהצטברות חומרי פירוד תאים מאחורי העדשה ולאחר הוצאה זה יוסר. אם יש ספק יש להיבדק בהצלחה ד"ר מלר.

שלום רב, לא ניתן להשיב ללא בדיקה. רוב הסיכויים שמדובר בהצטברות חומרי פירוד תאים מאחורי העדשה ולאחר הוצאה זה יוסר. אם יש ספק יש להיבדק. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה