סינוור לאחר ניתוח trans pkr

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/05/2016 | 10:31 | מאת: מיכל

שלום, אני עברתי ניתוח trans pkr לפני חודש. מכתחילה הייתה לי תופעת לוואי של סינוור בשמש, אור, מחשב ופלאפון. במחשב אני לא רואה באופן אחיד אלא כשברי אור כתוצאה מהסינוור. קראתי שיש מקרים שהסינוור לא עובר שנשאר קבוע. האם יש לי סיבה לדאוג? האם זה לא יעבור לי? האם כן עובר אז תוך כמה זמן? האם ניתן לעשות תיקון לבעיה הזאת? תודה רבה, מיכל

מיכל שלום רב, התופעות שכיחות בשבועות והחודשים הראשונים ולבסוף בד"כ עוברות. סינוור קבוע שאינו חולף זה מצב שאינו שכיח בהצלחה ד"ר אורי מלר.

מיכל שלום, התופעות שכיחות בשבועות והחודשים הראשונים ולבסוף בד"כ עוברות. סינוור קבוע שאינו חולף זה מצב שאינו שכיח. בהצלחה. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה