קרנית דקה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/05/2016 | 16:41 | מאת: אבי

שלום, יש לי קרנית דקה 480 מיקרון. רציתי לדעת האם אפשר לבצע ניתוח להסרת משקפיים, המספר שלי מינוס אחד. האם לא בעייתי להישאר לאחר הניתוח עם קרנית יותר דקה ממה שיש לי כרגע?

אבי שלום רב, במיספר נמוך של מינוס 1 וקרנית דקה מהממוצע ניתן לבצע ניתוח לייזר מסוג LASEK או PRK במידה ושאר הפרמטרים תקינים בהצלחה ד"ר אורי מלר.

אבי שלום, במיספר נמוך של מינוס 1 וקרנית דקה מהממוצע ניתן לבצע ניתוח לייזר מסוג LASEK או PRK במידה ושאר הפרמטרים תקינים. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה