לאחר ניתוח לאסק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

30/04/2016 | 22:20 | מאת: אנה

שלום, ב 20/4 עשיתי ניתוח לאסק שיוף והיתי 5 ימים עם עדשות טיפוליות. אחרי הוצאת העדשות אני ראיתי בשתי העיניים בסדר, הריאה היתה יחבית טובה. אחרי כמה ימים אני התחלתי להרגיש שבעין ימין אני רואה פחות טוב מאשר בעין שמואל. כאילו משהו מפריעה לי בעין ימין ובגלל זה הראיה שלי פחות טובה. בעין ימין הכל כמעט מטושטש. האם זה תקין? או להתקשר לרופא? תודה

שלום רב, במידה ויש הידרדרות בראיה אני ממליץ לשקול לפנות לרופא המטפל. בברכה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה