ניתוח לייזר בעיינים PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/04/2016 | 19:11 | מאת: מיכל

שלום, עברתי ניתוח לייזר PRK לפני שבוע בדיוק. שמתי לב שהראייה מרחוק משתפרת כל יום אבל הראייה מקרוב מטושטשת ולא משתפרת בכלל. רצוי לציין שהיו תקופות שראיתי מקרוב טוב יותר ללא משקפיים. אני הבנתי שהניתוח הזה הוא רק לשיפור הראייה מרחוק, ומה עם הראייה מקרוב? יש לי הרבה חששות לגבי הראייה מקרוב שזה ישאר קבוע, האם יש לי סיבה לדאוג? תודה רבה, מיכל

27/04/2016 | 19:36 | מאת: מיכל

שכחתי לציין שאני בת 36 והמספר בעיניים היה 3

שלום רב, סבלנות מאחר ועברת ניתוח מסוג PRK יש שינויים תדירים בראיה וזמן ההחלמה יכול לקחת זמן, זוהי תחילת הדרך ויש צורך בסבלנות. התופעות הן שכיחות לחלוטין. בברכה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה