שבועיים וחצי לאחר ניתוח Lasek

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/04/2016 | 17:46 | מאת: טל

שלום, עברתי ניתוח מסוג Lasek ב5/4. נכון להיום התחושה שלי היא שהראיה בעין ימין היא טובה אך בעין שמאל הראייה עדיין מטושטשת ולא מפוסקת. הטשטוש בעין שמאל מרגיש דומיננטי במיוחד כאשר אני עובדת על מחשב או קוראת (כלומר לראיה מקרוב), אך גם לרחוק מורגשת ההשפעה של הטשטוש.האם בטווח הזמן הנוכחי יש סיבה לדאגה?

שלום רב, החלה סופית לאחר סוג ניתוח זה אורכת מספר שבועות כך שבשלב זה העיניים עדיין מחלימות אני לא סבור שמהתיאור שלך יש סיבה לדאגה, יש להיצמד להנחיות הצוות הרפואי ולהגיע לביקורות בהצלחה, ד"ר אורי מלר.

21/10/2019 | 17:18 | מאת: נביל

היי, עשיתי ניתוח לייזר לפני שבועיים בדיוק וסובל מאתה בעיה שאת מתארת, האם זה עבר אצלך ואם כן אחרי כמה זמן? תודה רבה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה