הרדמה בניתוח לייזר בעניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/04/2016 | 20:44 | מאת: דניאל

סידרתי ניתוח לייזר והרופא המליץ לי שיהיה נוכח רופא מרדים כי יש לי עניים רגישות שכל הזמן נסגרות איזה הרדמה הוא יכול לעשות לי ?(אני עושה במרכז של עניים) ואם הוזמן האם בטוח שירדים? והאם בניתוח אין תופסן כך שלא צריך הרדמה? בתודה מראש

שלום רב, רוב ניתוחי הלייזר מבוצעים ללא צורך בהשגחת מרדים. במקרים חריגים עולה הצורך בנוכחות של מרדים כמידה וניתן טשטוש. לרוב אין מדובר בהרדמה כללית אלא בהרדמה מקומית עם טשטוש. בהצלחה! ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה