ניתוח עיניים LASEK לפני תחילת עבודה חדשה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/04/2016 | 20:25 | מאת: דנה

שלום רב, הייתי אצלכם לבדיקת התאמה ונמצא שאני מתאימה לניתוח מסוג LASEK. הוסבר לי כי תהליך ההחלמה הוא מעט ארוך ואחוש אי נעימות למשך שבוע ואף יותר. קבעתי את תאריך הניתוח ל27.4.2016 כאשר אני מתחילה עבודה חדשה (הכוללת ישיבה מול מחשב שעות רבות) בתאריך 15.5.2016. הדאגה שלי היא שתהליך ההחלמה לא ייגמר עד שאתחיל את העבודה החדשה ויהיו לי ימים לא פשוטים של כאבים ואי נעימות. השאלה שלי הינה האם כדאי להשאיר את הניתוח לתאריך הזה או האם כדאי לדחות? (אציין שאני מאוד רוצה לעבור את הניתוח לפני תחילת העבודה, אך חוששת שלא יהיה מספיק זמן להחלמה) אודה לתשובתך, תודה ובברכה, דנה

שלום רב, אצל מרבית המנותחים החלמה מאפשרת חזרה לשגרה תוך שבוע כך שאני מעריך שלא צפויה בעיה במקום העבודה החדש. החלמה סופית עשויה להמשך זמן רב יותר אבל זה יהיה פחות מורגש. לסיכום אני לא צופה בעיה מיוחדת

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה