ראייה לא טובה כשבועיים אחרי ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/04/2016 | 20:43 | מאת: דנה

עברתי לפני כשבועיים ניתוח PRK . היו לי מספרים גבוהים (סביבות מינוס 8). לפני כשלושה ימים יצאתי החוצה באור יום ושכחתי לשים משקפי שמש למשך כעשר דקות (כשהייתה שמש חזקה בחוץ) כחצי יום לאחר מכם החלה הדרדרות בראייה כיום אינני רואה טוב בכלל. אני לחוצה מאוד. שאלותיי הן: א. האם העובדה שלא הייתי עם משקפי שמש זמן קצר גרמה נזק ? ב. האם יכול להיות עדיין שיפור משמעותי בראייה ? תודה

שלום רב שבועיים זה זמן קצר מידי בכדי לדבר על החלמה סופית ביחוד במספרים גבוהים. יש להמתין בסבלנות לגבי משקפי השמש לא סביר שנגרם נזק. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה