מספר שאלות נוספות על ניתוח PRK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/03/2016 | 08:58 | מאת: דני

שלום רב. בהמשך לשאלות הקודמות שלי רציתי לדעת מספר דברים נוספים 1. מדוע שמסירים את העדשות יש ירידה בראייה ? מה מיוחד בעדשות האלה שהם גם ככה ללא מספר שמשפר את הראייה. 2. מדוע בניתוח הרופא לעיתים מכוון לניתוח יתר? כלומר כרגע יש לי פלוס 1 וגם טישטוש לרחוק וזה כתוצאה של הניתוח. למה לא לכוון לתוצאה 0 תודה מראש על המענה

28/03/2016 | 08:30 | מאת: ד"ר מלר אורי

שלום רב, תשובות: 1. אם מדובר בעדשות מגע, לאחר ניתוח לייזר, הן נועדו לשפר את ההחלמה ולא נועדו לתקן ראיה. אם יש שינוי בראיה לאחר הסרתן זה אפקט זמני בלבד. 2. תיקון היתר הקל נועד למנוע נסיגה עתידית לכיוון מינוס. אם מכוונים ל- 0 ויש נסיגה קלה זה עלול להפריע

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה