תודה על המענה המהיר ועוד שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/03/2016 | 15:54 | מאת: דני

מדוע ברגע שהעדשות הוסרו לאחר 5 ימים חלה ירידה מיידית בראייה? ומדוע בכל פעם שאני מזליף את הטיפות נגד יובש יש כמה שניות שבהם אני ממש רואה בצורה חדה מאוד גם לקרוב וגם לרחוק ולאחר מכן זה חוזר להיות מטושטש. מתשובתך הקודמת אני מבין ש 1+ שיש לי זה תקין וזה אמור להעלם עם המשך תהליך ההחלמה ואני אמור לראות היטב. הבנתי נכון?

דני שלום רב, נתחיל מהסוף הבנת נכון. שנית עקב היובש הזמני יש את השינויים בראיה שוב סבלנות הדבר ישתפר.

שלום רב נתחיל מהסוף הבנת נכון. שנית עקב היובש הזמני יש את השינויים בראיה שוב סבלנות הדבר ישתפר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה