ניתוח להסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/03/2016 | 22:48 | מאת: אביבה

שלום, בדקתי אופציות של ניתוחי הסרת משקפיים בלייזר והוצעו לי 2 אפשרויות: 1. ניתוח אינטראלסיק 2. ניתוח Z לאסיק רציתי לשאול מהם ההבדלים בין סוגי הניתוחים שלעיל ואיזה מהם עדיף . תודה מראש

שלום רב מדובר בשיטות דומות בהן מבוצעת הכנת מיתלה הקרנית באמצעות לייזר. אלו 2 מכשירים שונים. למען הגילוי המאות אישית אני מנתח עם האינטראלייס (אינטראלסיק) ולכן ברור שהתשובה שלי לא יכולה להיות אובייקטיבית לגמרי. אני משתמש במיכשור זה ומאוד מרוצה מהתוצאות. אין לי ספק שגם עם ה Z אמורות להיות תוצאות טובות. בהצלחה בכל אחת מהאפשרויות שתבחרי. בברכה, ד"ר מלר אורי.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה