ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

14/03/2016 | 16:50 | מאת: הודיה

שלום, לפני 5 שנים עשיתי ניתוח שיוף. היה לי מספר מינוס 6 ולאחר הניתוח בעין ימין הראיה הייתה טובה ובעין שמאל היה רבע מספר. ילדתי מאז וכרגע אני בהריון נוסף. שמתי לב לטשטוש בראייה בשבועיים האחרונים, הלכתי לרופא עיניים שאמר שיש יובד ולפי בדיקה מול מכשיר אמר שיש בין 3/4 למינוס 1 בשמאל ובין רבע ל3/4 בימין. האם זה בגלל ההריון ותופעה זו תעבור לאחר הלידה? תודה רבה!

שלום רב לעיתים המספר לא יציב בהריון ויכול להשתנות אך לאחר הלידה לחזור חזרה למה שביה טרם ההריון. אני מציע להמתין 3-6 חודשים לאחר הלידה ולבדוק את המספרים שוב. בהצלחה ומזל טוב בברכה, ד"ר מלר אורי.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה