תופעת לוואי אחרי ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/03/2016 | 21:48 | מאת: דור

עשיתי לפני שנתיים ניתוח להסרת משקפיים בשם ASA, היה לי מספר די גבוה בשתי העיניים, בערך -7. אני חש לפעמים שאני מאבד "פוקוס" ואני רואה מטושטש, קשה להתרכז כשאני מנסה לקרוא ספר למשל ואז אני רואה את כל המלל פעמיים. הריאייה שלי בלילה לא כל כך טובה ואורות בחוץ, כמו רמזורים נמחרים לי, אבל לא בצורה קיצונית. יכול להיות שמדובר בצלקת בקרנית או שפשוט אני כבר לא רואה 6/6? עליי לפנות לאופטומטריסט או רופא עיניים?

שלום רב, קשה לי להעריך אני ממליץ לפנות לרופא המטפל או למכון לבדיקה מאחר ושם יש את המכשור המתאים לבדיקה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה