שנה לאחר ניתוח prk ועדיין לא רואה טוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/02/2016 | 18:40 | מאת: יהל

היי היה לי מספר של 1.75 בעיניים הרופא שניתח אותי אמר שהמספר שלי קטן רוב הסיכויים שאני אראה 6.6 חודש לאחר הניתוח שמתי לב שבעין אחת אני לא רואה טוב הלכתי לביקורת ואמרו שהכל בסדר אבל עדיין גם לאחר שנה אני רואה מטושטש בעין אחת מה יכול להיות הסיבה שהניתוח לא הצליח? ומה ניתן לעשות?

יהל שלום, לא ניתן לקבוע האם יש בעיה או מה הבעיה ללא בדיקה כמו כן צריך לבדוק האם מדובר בטשטוש ראיה לרחוק או לקרוב או גם וגם אני ממליץ לקבוע בדיקה אצל הרופא שניתח אותך, כולל בדיקת אופטומטריסט וצילומים כדי לדעת במה מדובר וכיצד ניתן לשפר את הראיה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה