קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/02/2016 | 10:46 | מאת: אורית.

שלום שמי אורית בת 45. לפני 15 שנה בערך עברתי ניתוח לייזר בעיניים בשיטה של חיתוך לאחר שנמצאתי מתאימה על ידי לא פחות ולא יותר ממנהל מחלקת עיניים בבית חולים רוטשילד.. ולאחר מכן התברר לי שלא הייתי מתאימה ושיש לי קרטוקונוס. תבענו את הרופא אך זה לקח יותר מכמה שנים ונגרר עד שעזבנו את העסק. בדיעבד לא ידעתי כמה זה חמור עד התקופה האחרונה.. השנים האחרונות שהראיה מתדרדרת לי באופן עקבי בשני העיניים. אינני יכולה לשים עדשות בכלל ואף בעין אחת תחושה של טשטוש עמוק גם עם משקפיים. מלבד שזה יוצר כאבי ראש וסחרחורות וקנייה מחודשת של משקפיים כמעט כל חצי שנה ותיקונים שלהם כי למרות כל הבדיקות לא אגיע למספר מדויק שלי במשקפיים. אני מתוסכלת מהרופאים והמדע. ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות מה לעשות? מכיוון שהראיה שלי מתדרדרת מרגע לרגע. תודה על העזרה. אורית.

אורית שלום, צר לי לשמוע על המקרה אולם יש צורך לבצע בדיקת עיניים מקיפה ניתן לשקול בהמשך ניתוח השתלת טבעות על מנת להקטין את הצילינדר וגם לשלב טיפול בקרוס לינק על מנת לחזק את הקרנית. חשוב לציין שמדובר רק בהצעה תאורטית ויש צורך בבדיקת עיניים מדוקדקת. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה