תיקון ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

18/02/2016 | 20:50 | מאת: אנןנימי

לפני 3 שנים עשיתי ניתוח אנטראלסי ממספר 7.5. המספר התדרדר ל1.5 בתקופה האחרונה. מתלבטת האם לעשות ניתוח תיקון. הבנתי שזה שיוף. האם אפשר לשים אחכ עדשות מגע במידה והראייה מתדרדרת שוב? כמו כן האם שימוש בטיפות וי אופטיק כדי למנוע התדרדרות יכול להזיק לטווח ארוך

שלום רב, קשה לי לענות האם לבצע תיקון או לא. ויאופטיק לא עושה נזק לאורך זמן ואפשר לנסות אופציה זו. לגבי עדשות אפשר לנסות אבל בחלק מהמקרים יש צורך להתאים עדשות במיוחד לאחר ניתוח להסרת משקפיים. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה