הסרת משקפיים ע"י שיטת אורטו קיי- עדשות מגע בלילה-

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

03/02/2016 | 20:32 | מאת: לילך

שלום רב, לבתי יש מספרים 7,6 בעיניים והיא בת 16. רוב הזמן היא מרכיבה עדשות. האופטומטריסט שלנו המליץ לנו על שיטת אורטו קיי, בה מרכיבים עדשות מגע בלילה, וזאת על מנת להוריד את המספרים. האם אין בכך סיכון בעתיד? היכן אוכל לברר סיכונים בהליך זה? בברכה, לילך

לילך שלום רב, הסיכון העיקרי בהרכבת עדשות מסוג זה הוא זיהום בקרנית וגם יובש. זהו פיתרון אפשרי במקום טיפול לייזר להסרת משקפיים. אני ממליץ לפנות שוב לאופטומיטריסט ולשוחח איתו שוב על הסיכונים שבטיפול. בברכה דר' אליה לוינגר

08/02/2016 | 19:51 | מאת: לילך

תודה על תשובתך המהירה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה