יובש ותחושת שריפה בעיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/01/2016 | 06:39 | מאת: שרון

שלום רב עשיתי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר לפני כשלוש שנים. מדי פעם (בעיקר בחורף) התחלתי להרגיש תחושת שריפה / יובש בעין ובמקביל העיניים נהיות אדומות. בתקופה האחרונה המצב החמיר, התחושה מלווה אותי לאורך כמעט כל היום. ממה זה נובע? האם זה קשור לניתוח שעשיתי? יש דרך להקל על התחושה? אציין שאני לא בישראל ולכן אין לי גישה לרופא המטפל שביצע את הניתוח. תודה

שרון שלום, לא נראה שזה קשור לניתוח, עבר הרבה זמן מאז וגם אין קשר לניתוח. אני ממליץ להבדק ע"י רופא עיניים באזור מגוריך, מאוד סביר שמדובר ביובש אבל ללא בדיקה לא ניתן לקבוע. בהצלחה בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה