ראיה לקרוב

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/01/2016 | 18:40 | מאת: אילת

שלום רב, עברתי ניתוח לתיקון ראיה לרחוק ולקרוב ב 10.12 לרחוק אני רואה תקין, ראיה לקרוב לא תקינה, לא יכולה לקרוא כיתוב בעיתון, טלפון נייד, על מוצרים, ממש צריכה להתאמץ או להגדיל כיתוב ... כשהתקשרתי נאמר לי להמתין ל3 חודשים לאחר הניתוח.. אשמח לצפירת הרגעה

שלום רב לא יהיה מקצועי מבחינתי לייעץ במקרה כזה ללא כלל הנתונים. אם לפני הניתוח היה קוצר ראיה שתוקן בניתוח ברור שהדבר משפיע על הראיה לקרוב. לא ידועים לי המספרים שלך, הגיל, למה כיוונו. אני ממליץ לחזור לרופא המנתח כדי לקבל ייעוץ ספציפי ומדוייק. רק כך ניתן יהיה להעריך את התוצאות. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה