הסרת משקפיים - לייזר או סכין?

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/12/2015 | 15:16 | מאת: אורפז

שלום רב, אני בת 22, ונמצאתי מתאימה לניתוח ע"י מספר גורמים. ההתלבטות שלי היא כזו: אנייודעת שיש אפשרות לחיתוך הקרנית בסכין מכנית או בלייזר. שמעתי יתרונות וחסרונות על כל שיטה. על הסכין - הרופא עצמו חותך את הקרנית ויש חשש לחוסר דיוק. על הלייזר - דעות שונות ברפואה טוענות שבמקרים מסוימים חיתוך בלייזר יכול לגרום לדלקות כרוניות. מתלבטת רבות.. אשמח לעצה. יש לי כבר תור ואני מאוד רוצה לעבור את הניתוח. תודה, אורפז

שלום רב לי אין התלבטות כבר למעלה מעשר שנים. בעבר ניתחתי בחיתוך מכאני עם סכין אך משנת 2004 כשנכנסה השיטה של חיתוך עם הלייזר אני יכול לומר שזה הרבה הרבה יותר בטוח בהשוואה לחיתוך המכאני עם הסכין בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה