טשטוש ראיה בעין אחת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/12/2015 | 15:19 | מאת: ורד

שלום רב,אני 9 ימים אחרי ניתוח אינטרלאסיק שעשיתי אצל ד"ר הירש. כבר מיום למחרת הניתוח ראיתי מצוין בשתי העיניים.הקפדתי לשים טיפות לפי ההנחיות שקיבלתי. לפני יומיים משהו החל להפריע לי בעין ימין(כמו תחושה של ריס בעין) ומאותו רגע אני רואה מטושטש רק בעין ימין.כמו תחושה של עדשה לא נקייה. אני מקפידה לשים טיפות ושמה אף יותר טיפות הרטבה. נאמר לי שזה כנראה יובש,אך גם אחרי שאני שמה טיפות הרטבה חדות הראיה לא שבה לי.זה מדאיג אותי מאד. האם זה תקין והגיוני ואם כן מתי אמור לחלוף ולהשתפר?

04/12/2015 | 20:46 | מאת: ורד

הטשטוש מזכיר ראיה כפולה רק בעין ימין. לפני יומיים ד"ר הירש בדק אותי ולא ראה גורם זר בעין.לדעתו מדובר רק ביובש. אם כך מדוע לא משתפר המצב לאחר שאני שמה טיפות הרטבה?

ורד שלום, מאחר והרופא המטפל בדק אותך לפני מספר ימים אין צורך לדאוג. על פי התיאור ככל הנראה מדובר ביובש שיחלוף בזמן הקרוב. במידה ואין שיפור ממליץ לפנות שוב לרופא המטפל. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה