ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

06/11/2015 | 21:14 | מאת: david

יש לי קטרקט בעין אחת ובאותה עין היתה לי הפרדות זגוגית כתוצאה מכך נגרם קרע ברשתית עברתי תיקון בלייזר לפני כחצי שנה, עדיין אני רואה בעין הזו נקודות שחורות וכל מיני צורות אני מעונין לעבור ניתוח קטרקט בעין שאלתי כמה מסוכן הניתוח לעין שעברה ניתוח לתיקון קרע ברשתית והאם אני לאחר ניתוח קטרקט אמשיך לראות את הנקודות השחורות והצורות ביתר שאת תודה על התשובה

שלום רב, נתחיל מהסוף, ניתוח הקטרקט לא מטפל בנקודות השחורות ולכן יש סיכוי רב שהן תשארנה לאחר הניתוח.. מאחר והפרדות הזגוגית היתה ככל הנראה הגורם לקרע הסיכוי לקרע נוסף הוא נמוך והניתוח לא מהווה סיכון מוגבר בהשוואה למטופל ללא רקע כשלך.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה