השתלת עדשה תוך עינית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/11/2015 | 19:47 | מאת: שחף פורטנוי

שלום , נמצאתי מתאימה לניתוח השתלת עדשה תוך עינית וללאסק . עפ"י עצת דר שמואל לוינגר הוא מעדיף את שיטת השתלת העדשה . קראתי שיש סיכוי שעקב הניתוח תיווצר גלאוקומה או קטרקט .. כמה זה שכיח? בנוסף אני בת 20 , כדאי לחכות כמה שנים? כי הוא אמר שהגיל פחות פועל לטובתינו אבל בגלל שהמספר שלי יציב מעל 5 שנים אז זה בסדר.

שחף שלום רב, היווצרות גלאוקומה מאוד נדירה. קטרקט עלול להיווצר בשכיחות נמוכה – אחד לכמה מאות. בגיל מבוגר יותר הסיכון לקטרקט גבוה יותר. ברוב המקרים מדווחות תוצאות טובות מאוד בברכה, ד"ר אורי מלר

שחף שלום רב, היווצרות גלאוקומה מאוד נדירה. קטרקט עלול להיווצר בשכיחות נמוכה – אחד לכמה מאות. בגיל מבוגר יותר הסיכון לקטרקט גבוה יותר. ברוב המקרים מדווחות תוצאות טובות מאוד. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה