התייצבות הראייה לאחר ניתוח LASEK

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

01/11/2015 | 17:00 | מאת: יובל

שלום, לפני 10 ימים עברתי ניתוח LASEK wavefront באחת העיניים. בביקורת לפני 4 ימים הרופא טען שההחלמה שלי טובה. הבעיה היא שהראייה שלי עדיין מטושטשת בעין שנותחה. איכות הראיה בערך 6/15 או 6/20. בפרט, אני רואה דמות כפולה, כלומר כל נקודה או קו מופיעים פעמיים. זה לא סתם טשטוש של דה-פוקוס. באופן מוזר, דווקא בלילה כשהאישון מתרחב, הראייה קצת משתפרת. ציפיתי שאחרי 10 ימים כבר אראה חד. כמה זמן עלי לחכות עד שהראייה תתחדד ותתייצב? תודה, יובל

שלום רב, הדבר תלוי במספר ההתחלתי שהיה, בכל מקרה אני ממליץ לחכות בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה