הסבר לגבי wavefront

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

23/10/2015 | 10:35 | מאת: ורד

שלום,הייתי בייעוץ ב"עיניים" ונמצאתי מתאימה ל- IntraLasik Wavefront OU. במה הניתוח שונה מניתוח שהוא רק IntraLasik ? האם אופן ההחלמה שונה? מתקשה בהחלטה האם לבחור ב-Monovision שישאיר לי מספר אחד בעין ימין...מה יכול לעזור לי לבחור/לא לבחור באופציה זו? תודה מראש.

ורד שלום, טיפול ה WAVEFRONT הינו טיפול ממוחשב המתיחס גם לעיוותים אופטיים של העין, טיפול זה אמור להקטין את הסיכויים לסינוורים והילות ולשפר את איכות הראיה. אני נוהג לבצע בכל המטופלים שעתידים לבצע טיפול של MONOVISION סימולציה עם עדשות מגע המאפשרות למטופל לבחון את הראיה במצב זה. בברכה, ד"ר לוינגר אליה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה