כיצד לשנות תפיסה על הלייזר ולקחת אומץ

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

22/10/2015 | 23:09 | מאת: שרון

שלום, לפני כמה ימים עשיתי בדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר ונמצאתי מתאימה ל2 הסוגים, אבל אני לא בטוחה לגבי הניתוח ואני מפחדת מהמהלך ולתופעות/כאבים שיכולות לצוץ לאחר מכן. במהלך הבדיקה עצמה חשתי לא טוב בהרגשה הכללית וגם הרגשתי סחרחורת, אני מודעת לכך שזה נובע מהלחץ והחששות. מה אני יכולה לעשות כדי לסמוך יותר על צוות הרופאים ולהוריד את החששות? האם יש אפשרות לקבל יותר מידע לגבי הבטיחות במכשיר ואופן ההתנהלות בניתוח? תודה מקרב לב! שרון.

שלום שרון, כעיקרון לפני הניתוח אני נוהג לתת וליום להרגע לפני הניתוח. לגבי הרגשת הביטחון לצוות אני חושב שזה תלוי בקשר ובאמון הראשוני שנוצר בין המטופל לרופא. בברכה, ד"ר לוינגר אליה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה